­

Dagtip

 

logo werk in uitvoering 125

In elk seizoen een wondere wereld van de kerststallenkunst

Hemelse klanken klinken in de lucht, fonkelende sterren schijnen aan de hemel - geniet u van de stille betovering van een heel bijzondere kerststallententoonstelling. Met meer dan 2500 m2 in een bijzondere sfeer is de ArsKrippana één van de grootste en indrukwekkendste verzamelingen van Europa. Laat u zich gewoon betoveren door prachtige kerststallenkunst en traditioneel handwerk uit meer dan 60 landen - en niet alleen met kerst!

Kerststallenkunst uit de hele wereld - een ontdekkingsreis door tijden en culturen

Wij nodigen u uit om een sprookjesachtige reis te beleven door de verschillende continenten, om de tradities van de kerststallen te ontdekken, die zich overal op de aarde ontwikkeld hebben. En elk land heeft zijn eigen karakteristieken, zijn eigen overtuigingen, invloeden en zijn eigen culturele regels:

Al deze elementen komen samen in de uiteenlopende verbeeldingen van Jezus’ geboorte.

Adres: Prümer Str. 55 53940 Losheim/Eifel Duitsland

Website: https://www.arskrippana.net/stallen/informatie-over-de-expositie/

100% teamervaring! Het hoge touwenparcours is gericht voor alle groepen die samen iets willen doen. Op de hoge en lage stations wachten de deelnemers verschillende taken. Of het nu gaat om de gigantische schommel, de verwenmast of tijdens de meer dan 100 meter lange reis met de Flying Fox, de ervaringen zullen niet worden gemist. De inbedding in een beukenbos, weg van het stadsleven, brengt ook een bijzondere natuurervaring met zich mee.


Adres: Engelgauer Weg 53947 Nettersheim

Website: https://www.hochseilgarten-nettersheim.de/

 

­